- FREDELIG FAMILIEFAR: Den 31 år gamle usbekiske statsborgeren som er siktet for forberedelser til terrorhandlinger nekter enhver befatning med saken, opplyser advokat Kjell T. Dahl, som er oppnevnt som forsvarer for usbekeren. Han omtaler klienten som en fredelig familiefar som ikke er straffedømt før. 

Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
- FREDELIG FAMILIEFAR: Den 31 år gamle usbekiske statsborgeren som er siktet for forberedelser til terrorhandlinger nekter enhver befatning med saken, opplyser advokat Kjell T. Dahl, som er oppnevnt som forsvarer for usbekeren. Han omtaler klienten som en fredelig familiefar som ikke er straffedømt før. Foto: John T. Pedersen/DagbladetVis mer

Usbekeren nekter enhver befatning med saken

- Han er en fredelig familiefar som ikke er straffedømt tidligere, sier advokaten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Den 31 år gamle usbekiske statsborgeren som er siktet for forberedelser til terrorhandlinger nekter enhver befatning med saken.

Det opplyser advokat Kjell T. Dahl, som er oppnevnt som forsvarer for usbekeren. Han har vært i avhør sammen med sin klient torsdag.

- Han nekter enhver befatning med saken. Han er en fredelig familiefar som ikke er straffedømt tidligere, sier Dahl til NTB.

Advokaten betegner sin klient som en moderat muslim. Usbekeren blir fremstilt for varetektsfengsling lørdag.

31-åringen kom til Norge i 2002 og har opphold i Norge gjennom familiegjenforening.

(NTB)