Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Usedvanlig vilt Roskilde-publikum

Dansk politis foreløpige avhør av personale og andre vitner til tragedien på Roskilde-festivalen tyder på at publikummet under Pearl Jam-konserten var usedvanlig vilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge visepolitimester Bent Rungstrøm i Roskilde var det mye mer røre og voldsomme bevegelser blant publikum enn normalt ved den slags arrangementer.

Politiet kan ennå ikke si om sikkerhetspersonalet reagerte korrekt og hurtig nok da det oppsto panikk foran konsertscenen.

Etterforskningen er vanskelig fordi bare ti vitner til selve hendelsen har henvendt seg til politiet. Politiet oppfordrer derfor alle som har sett noe til å kontakte dem.

De foreløpige undersøkelsene av de døde viser at de åtte mennene ble kvalt, fordi de i trengselen foran scenene fikk presset lungene sammen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling