Usexy venstrehåndsarbeid

Håpløst platt debutroman om sex og kjærlighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Jeg er ikke keivhendt ellers i livet, men når det gjelder å ha sex med meg selv, er venstrehånda den eneste bitchen jeg vil ha. Selv om jeg ikke er gift - Gud være lovet - ser jeg på høyrehånda mi som min kone.»

Jeg holder pusten idet jeg blar om til siste side i forfatteren Kristian B. Walters' debutroman «Her bor jeg». Heldigvis finner jeg ikke det jeg frykter mest: at forfatteren skal ha forseglet den med resultatet av hovedpersonen Chris' morgenrituale.

«Når jeg ikke klarer mer av følelsen av at en sytten og en halv centimeter høy spanjol danser Macarena mellom beina mine - løfter jeg på dyna og kryper ut av senga. Siden jeg starter dagen med denne klissete hyrdestunden, prøver jeg like godt å få det meste ut av den.» (Dopapiret som i den sammenheng blir brukt i store mengder, får vi håpe nå er resirkulert papir til denne boka. Det er ikke pent å sløse.)

Platt og usexy

Dette er altså en ung manns bekjennelser om sin nådeløse jakt etter kjærligheten. Det å definere kjærlighet har aldri vært enkelt.

Runking, analsex, oralsex, vennskapssex, sex med mora og sex med dattera (helst samtidig) beskrives i lange baner og på en så platt og usexy måte at eventuelle lesere står i fare for å ønske seg seksuell avholdenhet i minst ett år.

Møtet mellom Chris og kjærligheten er forsøkt beskrevet inderlig og ekte. «Ida sa at hun endelig hadde avslørt meg. Jeg var slett ikke 50% pervers og 50% romantisk som jeg hadde hevdet i begynnelsen. Hun mente jeg var 20% pervers og 80% romantisk! Da hun krevde et svar angående sin teori, reiste jeg meg opp i badekaret, sa 'Ingen kommentar!' og viftet med penisen, for å forsøke å stige til iallfall 30% pervers.»

Sjeldenhet

Det er noe hjelpeløst og trist - og fullstendig uforståelig - over dette bokprosjektet. Enhver forfatter har ansvaret for sin tekst. Ethvert forlag har ansvaret for manus de antar.

Hva ønskes her formidlet og hvorfor? Hvem er målgruppen?

Bøker om enkle og ekle menn har vi nok av fra før. Bøker om runking er en sjeldenhet, men visstnok et fenomen.

Det kan sikkert være både spennende og interessant lesning. Hvis det skrives av en forfatter, vel å merke.