Usexy venstrehåndsarbeid

Håpløst platt debutroman om sex og kjærlighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Jeg er ikke keivhendt ellers i livet, men når det gjelder å ha sex med meg selv, er venstrehånda den eneste bitchen jeg vil ha. Selv om jeg ikke er gift - Gud være lovet - ser jeg på høyrehånda mi som min kone.»

Jeg holder pusten idet jeg blar om til siste side i forfatteren Kristian B. Walters' debutroman «Her bor jeg». Heldigvis finner jeg ikke det jeg frykter mest: at forfatteren skal ha forseglet den med resultatet av hovedpersonen Chris' morgenrituale.

«Når jeg ikke klarer mer av følelsen av at en sytten og en halv centimeter høy spanjol danser Macarena mellom beina mine - løfter jeg på dyna og kryper ut av senga. Siden jeg starter dagen med denne klissete hyrdestunden, prøver jeg like godt å få det meste ut av den.» (Dopapiret som i den sammenheng blir brukt i store mengder, får vi håpe nå er resirkulert papir til denne boka. Det er ikke pent å sløse.)

Platt og usexy

Dette er altså en ung manns bekjennelser om sin nådeløse jakt etter kjærligheten. Det å definere kjærlighet har aldri vært enkelt.

Runking, analsex, oralsex, vennskapssex, sex med mora og sex med dattera (helst samtidig) beskrives i lange baner og på en så platt og usexy måte at eventuelle lesere står i fare for å ønske seg seksuell avholdenhet i minst ett år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer