Usikker på hva du skal stemme? Ta Dagbladets valgomat

Sjekk hvilket parti du er mest enig med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Er du klar for kommunevalget 14. september?

Dagbladet har laget en valgtest som kan hjelpe deg med å finne det partiet som passer best med dine meninger.

Usikker på hva du skal stemme? Ta Dagbladets valgomat

Dette er imidlertid et lokalvalg, og Arbeiderpartiet i én kommune kan mene noe annet en Arbeiderpartiet i en annen kommune. Valgomaten tar derfor utgangspunkt i nasjonale spørsmål og ideologiske skillelinjer. 

Personer som oppgir Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø som hjemkommune, vil i tillegg få noen lokale spørsmål.

Valgomaten gir deg ingen fasit. Vi oppfordrer deg til å sette seg inn i partiets programmer og politikk selv, før du går til valgurnene.

KAMPEN OM MAKTA:  I mange kommuner rundt om i Norge kan det ligge an til et maktskifte. Høyresiden håper å ta makten i Trondheim, mens i Tromsø er det Ap som vil kjempe seg inn i ordførersetet. Ta Dagbladets valgomat for å se hvilket av de nasjonale partiene dine meninger stemmer best overens med. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix og Hans Arne Vedlog / Dagbladet
KAMPEN OM MAKTA: I mange kommuner rundt om i Norge kan det ligge an til et maktskifte. Høyresiden håper å ta makten i Trondheim, mens i Tromsø er det Ap som vil kjempe seg inn i ordførersetet. Ta Dagbladets valgomat for å se hvilket av de nasjonale partiene dine meninger stemmer best overens med. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix og Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer