Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Usikkert når dødsårsaken vil være klar

Politiet er i ferd med å få oppnevnt sakkyndige, som kan obdusere den tre år gamle jenta som døde av store hodeskader i et boligfelt i Skodje kommune utenfor Ålesund i går. Det er usikkert når dødsårsaken vil være klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgentimene i dag jobbet politiet i Ålesund for fullt med å ordne det praktiske rundt en obduksjon av jenta slik at dødsårsaken kan bli klarlagt.

- Foreløpig vet vi ikke sikkert om obduksjon vil skje i løpet av dagen, sier politiadjutant Eva Lynghjem.

Jenta ble funnet med store hodeskader på en privatvei, som leder opp til huset hvor hun var på besøk sammen med sine foreldre. Hun døde kort tid etter. I dag ble det gjort tekniske undersøkelser på stedet der foreldrene fant jenta.

Ingen forklaring

Politiet har fortsatt ingen forklaring på dødsulykken. Lensmannsbetjent Jarle Opsal ved Ørskog lensmannskontor utelukker ikke at hun er blitt påkjørt. En annen mulighet er at hun har ramlet ned fra en mur i veikanten. Denne muren er ikke høy, om lag en meter, men det ligger steiner under den.

En person som var på besøk i huset hvor jenta og hennes foreldre var, vil bli avhørt. Bilen han kjørte er tatt i forvaring og skal undersøkes, trolig onsdag.

Politiet kommer til å fortsette rundspørringen i nabolaget. Ingen skal ha sett hva som skjedde, men politiet håper likevel på hjelp fra naboer til å få alle bitene på plass. Det er ikke tatt stilling til om Kripos vil bli bedt om å assistere.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!