- Uskyldig moro

- Jeg har ingen betenkeligheter med dette. Jentene har selv et ansvar når de stiller opp på slike bilder, sier Øyvind Ellefsen, som eier domenet der nettsidene ligger. Han kan han ikke garantere at alle jentene er over 16.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bildene kommer fra andre sider på nettet, så vidt jeg vet. Så lenge det ikke er copyright på bildene, mener jeg det er greit, sier Ellefsen.

- Vet jentene selv at de ligger der?

- Det vet jeg ikke. Vi vet ikke hvem noen av dem er. De vet vel at de ligger på nettet, men det blir rein spekulasjon. Flere av bildene er bevisst oppstilte.

Jeg mener man har et ansvar selv hvis man stiller opp på slike bilder. Da bør de stole på den som tar bildene.

- De er kanskje ikke tatt for å havne på Internett?

- Nei, det kan du si.

For unge gutter

- Ville du ha likt å finne bilde av lillesøstera di eller kjæresten her?

- Det er ikke noe koselig, selvfølgelig.

Selv beskriver Ellefsen nettstedet som en generell bildeside. I starten laget han den selv, nå er det andre som klipper sammen bildene. Han avviser at siden er beregnet på pedofile.

- Den er beregnet på dem som vil se på den type bilder - gutter i ungdomsmiljøer. Jeg ser ikke noe betenkelig i det, sier Ellefsen.

Han er enig i at mange av jentene ser unge ut.

- Jeg tror ikke det er noen under 16. Men det er umulig å fastslå.

Vil ikke fjerne

Ellefsen er klar over at Kripos holder siden under oppsikt. Han har også selv fått negative reaksjoner på sidene. Likevel vil han ikke fjerne sidene før han må.

FORSVARER SIDENE: Øyvind Ellefsen (21), som er ansvarlig for sidene ser ingen betenkeligheter med å legge ut nakenbilder.