Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Usmakelig

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Funnet av en nyfødt guttebaby på trappa til en boligblokk i en av Oslos drabantbyer har rørt ved oss. Ingen kjenner årsaken til at den velskapte babyen ble plassert her kort tid etter fødselen. Men vi aner en tragedie.
  • Når Vårt Lands sjefredaktør Helge Simonnes i en kommentar fredag bruker denne historien til å argumentere for adopsjon som alternativ til selvbestemt abort, er dette direkte usmakelig. Å etterlate seg et nyfødt barn på en trapp nattetid, er en handling som signaliserer noe ganske annet enn det rasjonelle valget mellom abort og adopsjon. For øvrig er det fullt akseptert, og slett ikke vanskelig, å adoptere bort barn i Norge. Men adopsjon innebærer noe ganske annet enn å ta abort før 12. svangerskapsuke.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling