- IKKE ETT MINUTT LENGER:  Privatlivet til Italias statsminister Silvio Berlusconi (her på EU-møte i Brussel fredag) havner støtt og stadig i skandaleoppslag i mediene. Nå krever en opposisjonsleder statsministerens avgang. Foto: REUTERS / Thierry Roge / SCANPIX.
- IKKE ETT MINUTT LENGER: Privatlivet til Italias statsminister Silvio Berlusconi (her på EU-møte i Brussel fredag) havner støtt og stadig i skandaleoppslag i mediene. Nå krever en opposisjonsleder statsministerens avgang. Foto: REUTERS / Thierry Roge / SCANPIX.Vis mer

- Usømmelige Berlusconi kan ikke fortsette ett minutt lenger

Krever statsministerens avgang etter ny sex-historie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
En opposisjonsleder i Italia har fått nok av Silvio Berlusconis offentlige skittentøyvask, og ber statsministeren om å gå av for Italias verdighets skyld.

- Berlusconi kan ikke fortsette ett minutt lenger i den offentlige rollen han har forrådt på en slik usømmelig måte, sier Pier Luigi Bersani, leder for det demokratiske partiet PD.

Skilsmisse I fjor endte skandaleoppslagene i skilsmisse. Denne gangen krever opposisjonspolitikere at statsministeren går av.

Nye oppslag i mediene avslører at ei 17 år marokkansk jente som ble pågrepet for tyveri, skal ha deltatt på flere fester hjemme hos Berlusconi i hans villa utenfor Milano.

Nekter for sex Ifølge mediene forsøkte den unge jenta å unngå å bli arrestert ved å fortelle at hun kjente den 74 år gamle statsministeren.

Berlusconis advokater nekter for at statsministeren har hatt et seksuelt forhold til jenta.

- Italia har en verdighet som ikke må settes på spill verden over, sier Bersani, og legger til at landet har problemer som bare kan løses hvis det hersker «en seriøs atmosfære.»
(NTB-AFP).


 NOK ER NOK:  - Vi tåler ikke ett minutt lenger av Berlusconis usømmelige adferd, sier den italienske opposisjonslederen Pier Luigi Bersani, her i underhuset i den italienske nasjonalforsamlingen. FOTO: AP/SCANPIX.
NOK ER NOK: - Vi tåler ikke ett minutt lenger av Berlusconis usømmelige adferd, sier den italienske opposisjonslederen Pier Luigi Bersani, her i underhuset i den italienske nasjonalforsamlingen. FOTO: AP/SCANPIX. Vis mer