Ustemte granater

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aldersgrense 47 år, sarte sjeler holder dere hjemme, hvis hjem kjære hjem fortsatt eksisterer. Det er Torgkonsert. Lucifers Banale Knyttneveband på tolvtaktergunnere, ustemte granater og pauker festet til humane landminer.

Tør du være med? Ja da. Du kan ikke tape, du har tapt det du investerte. Den fødte svømmer taper alene.

Refrenget henger i et rep fra neste solnedgang: Velkommen til vekkelsesmøte i det apokalyptiske kapell der korset er av nydelig marsipan og liljene bakt etter Mor Monsens reaksjonære grunnoppskrift.

Vekk med illusjonene og bedraget. Inne med realiteter og overklassens silkesiklende feighet. Skrå salmer til nattverd. Jeg er ikke havren. Jeg har ikke bjeller på for de måtte pantsettes for husly og ro. Ro, ro din båt – den er lekk.

Velkommen til jordskjelv, døde havskilpadder, løgner, desillusjonerte hester, oppdrettsmareritt, svineinfluensa, jaget etter vekst & velstand, korrupsjon for alle, kvakk og salve, religion & krig, etterkrigstidas feilslåtte politiske dresser, forsmådde kommunister, selvmordsbombere i alle tettsteder, realitygjenger, flatskjermnarkotika, nedskjæringer for å tilfredsstille bunnlinjas yppige skjød, og litt cornflakes kanskje, for å døyve det vi ikke vil se og høre. Bassgangene fem på midnatt. Bluesvarulven hyler og skytes etter postordre fra generalen.

Velkommen til vekkelsesmøte i vårt cybertabernakel. Hold hjula i gang for aksjetjuvradder. Hold hjula gående, løp rundt som Twitter-rotter i et hedgefond anbefalt av slipskledde jyplinger med blonde solbrillerøyne. Hold hjula, kamerat. Du er den femte blogger på vogna. Vannvogna byr på døgnåpne drinker. Skål, for fyll og evighetens fanteri.

Til orientering: Konserten blir her avbrutt av opprørspoliti og et tverrpolitisk borgervern som ønsker et lisensfritt leide ut av landet.

Lovens lange arm har tatovert en klovn med gassmaske på undersiden. Ro og orden er atter tilbake for de med flexigullkort til salongen. En isbit smelter på gulvet.