Du leser nå Dagbladet Pluss
SIKTET OG FENGSLET: Gjermund Erik Cappelen.er siktet i en stor narkotikasak. Han skal ha hatt et stort pengeforbruk. Foto: Privat
SIKTET OG FENGSLET: Gjermund Erik Cappelen.er siktet i en stor narkotikasak. Han skal ha hatt et stort pengeforbruk. Foto: Privat Vis mer

- Ustyrtelig mye penger borte i gedigent forbruk

Gjermund Erik Cappelen (47) skal ha hatt et «gedigent» pengeforbruk. Han skal ha omgitt seg med millionbiler, rådyre klokker og luksusferier på paradisøyer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Opplysninger Dagbladet sitter på har fått tyder på at narkotikasiktede Gjermund Erik Cappelen (47) ikke har sittet og ruget på hasj-millionene han angivelig skal ha tjent på å smugle hasj til Norge.

Cappelen hevder han har innført «tonnevis» med hasj til Norge over et par tiår.

Han hevder videre at den nå korrupsjonssiktede politioverbetjenten Eirik Jensen (56) har hjulpet ham med storsmuglinga. Jensen nekter straffskyld.

- Gedigent forbruk

Bærumsmannen Cappelen pekes ut som lederen for hasj-nettverket som politiet i Asker og Bærum har rullet opp. De skal ha smuglet narkotikaen i bil fra Amsterdam, Spania og Danmark til Norge.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer