Anne-Elisabeth Hagen

Usynlige prikker kan løse mysteriet

Politiet mener de vet hvilken skrivermodell som ble brukt til å skrive ut trusselbrevet funnet i boligen til Anne-Elisabeth og Tom Hagen. Nå jobber 35 etterforskere på spreng for å oppklare Norges største krimmysterium.

INGEN SVAR: 31. oktober i 2018 forsvant Anne-Elisabeth Hagen fra sitt hjem på Fjellhamar i Lørenskog. Vil vi noen gang få vite hva som skjedde med kona til en av Norges rikeste menn? Reporter: Audun Hageskal. Video: Kristoffer Løkås / Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det kom aldri noe svar i 2019. Spørsmålet alle har stilt seg, men ingen har kunnet besvare, står der fremdeles. Ei ny høytid er feiret hos Hagen-familien, men for andre år på rad har en plass stått tom under juleselskapene. Kan ikke noen bare fortelle dem hvor Anne-Elisabeth er?

Politiets etterforskning er for lengst satt i gang igjen for fullt etter jula. 35 etterforskere jobber nå utelukkende med en oppgave - å løse Norges største krimmysterium. Å finne ut hva som har skjedd med Anne-Elisabeth Hagen.

En ny plan

På det meste har antallet etterforskere vært godt over 100. Men til tross for at man nå er nede i en tredjedel av bemanningen på saken, er politiinspektør Tommy Brøske ved godt mot.

- Det er fremdeles god framdrift i etterforskningen, forsikrer han, og legger til:

- Vi jobber stort sett med den samme og strukturerte etterforskningen som før, men med en revidert plan. Denne inneholder blant annet en rekke etterforskningsskritt som skal sluttføres i tida framover.

Gjenstand for etterforskning

Blant etterforskningsskrittene ligger blant annet det som internt omtales som gjenstandsprosjektet. Skoavtrykk, skokjøp, trusselbrevet, konvolutten det lå i og strips funnet i boligen. Ingen av disse er ferdig etterforsket, og førstnevnte prioriteres nå høyt hos politiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer