TULL AV LO: Høyre-leder Erna Solberg avviser LO-leder Roar Flåthens påstand om at hun skyr debatt. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
TULL AV LO: Høyre-leder Erna Solberg avviser LO-leder Roar Flåthens påstand om at hun skyr debatt. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.Vis mer

- Ut av Aps tvangstrøye, Flåthen

Bare tull at jeg skygger unna, sier Erna Solberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Høyre-leder Erna Solberg avviser som det reneste vås at hun skygger unna debatt, noe LO-leder Roar Flåthen anklaget henne for tidligere i dag.

Vrengebilde - Jeg tar debatt med LO når som helst, jeg, men da ut fra Høyres politikk og ikke ut fra det vrengebildet Raymond Johansen og Youngstorget har bestemt Høyres politikk til å være, sier Solberg til Dagbladet.

Aps mann - Jeg skygger ingen debatt, jeg snakker om egen politikk. Det som er interessant, er at når LO sier de skal ha medlemsdebatt, så aksepterer Flåthen ikke det vi sier, er politikken vår. Han opptrer mer som Aps mann i LO-ledelsen enn som leder for landets fremste fagbevegelse. Man skulle tro LO ville stå seg på å ha god kontakt med alle partier. Det han sier, går rett inn i et partipolitisk spill, sier Solberg.

Mer å hente hos Høyre Hun mener LOs medlemmer igjen for Høyres politikk med kompetanseløft, fokus på yrkesfagene og Høyres næringspolitikk enn de rødgrønnes.
- Vi har snakket om hva vi vil, og jeg stiller opp i debatt hver gang LO inviterer. Flåthen må komme seg ut av Ap-tvangstrøya, sier Solberg.