Langer ut mot Trump-advokat:

Ut mot Giuliani: - Objektiviserte meg

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani mimret om golf og en avdød konservativ radiolegende da han og Steve Bannon spøkte om trusene til golferen Michelle Wie. Nå langer Wie og forbundet ut.

UT MOT GIULIANI: Michelle Wie langer ut mot Donald Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani etter at han fortalte en historie om trusene hennes. Foto: AP / NTB
UT MOT GIULIANI: Michelle Wie langer ut mot Donald Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani etter at han fortalte en historie om trusene hennes. Foto: AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var duket for en mimrespesial da Donald Trumps tidligere sjefideolog Steve Bannon inviterte Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani til podkasten «Steve Bannon's War Room» torsdag.

Sammen skulle Bannon og Giuliani minnes Rush Limbaugh, den konservative amerikanske radiolegenden som døde onsdag.

Limbaugh var en svært innflytelsesrik radiovert, og var godt plassert ute til høyre på den amerikanske politiske aksen. I sine siste leveår var Limbaugh også en sterk tilhenger av Trump.

Og med troikaen Bannon, Giuliani og Limbaugh - sistnevnte i alle fall i ånden - i studio, ble det etter hvert bråk, skriver The Guardian.

- Er det OK?

Én av mange historier Giuliani fortalte om Limbaugh, har siden torsdag fått krass kritikk og anklages for å være sexistisk.

Historien har nemlig en annen hovedperson: Den profesjonelle golfspilleren Michelle Wie, som i en årrekke har konkurrert i LPGA-touren.

Giulianis historie stammer fra 2014, samme året Wie vant U.S. Open for første og foreløpige siste gang. Giuliani og Limbaugh deltok i en veldedighetsturnering, hvor også Wie deltok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer