Donald Trump

Ut mot Taylor Swift: - Illojal

Rett før Super Bowl går av stabelen deler Donald Trump kvass beskjed til superstjerne Taylor Swift.

KLAR BESKJED: Ekspresident kommer med klar beskjed til Taylor Swift før kveldens Super Bowl. Foto: AFP / NTB
KLAR BESKJED: Ekspresident kommer med klar beskjed til Taylor Swift før kveldens Super Bowl. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele verdens øyne er rettet mot USA i det det er duket for ett av årets største sportsbegivenheter når Super Bowl går av stabelen i natt norsk tid.

I den forbindelse er blant annet superstjerne Taylor Swift til stede for å støtte kjæresten Travis Kelce, som spiller for Kansas City Chiefs.

Kort tid før kampen går av staben, poster ekspresident Donald Trump en kvass melding til superstjernen på Truth Social.


PRESIDENTVALG: Årets Super Bowl blir sagt å være rigget for at Taylor Swift kan promotere Joe Biden som presidentkandidat. Vis mer

Han mener nemlig han er ansvarlig for Swifts økonomisk suksess, og at hun derfor bør stemme på han ved årets presidentvalg.

- Det er ingen måte hun kan støtte Crooked Joe Biden, den verste og mest korrupte presidenten i historien til landet vårt, og være illojal mot mannen som tjente hennes så mye penger. Utenom det liker jeg kjæresten hennes, Travis, selv om han kanskje er liberal, og sannsynligvis ikke tåler meg!, skriver Trump på Truth Social.

Han viser til at han signerte og var ansvarlig for Music Modernization Act og Taylor Swift sammen med en rekke andre artister.

Swift skal, ifølge Politico, ha støttet Joe Biden under valget i 2020, men det er ikke kjent om hun vil stå ved det valget i år.