SLUKKET BRANNEN: Her har brannvesenet nettopp slukket brannen i en BMW stasjonsvogn, som oslopolitiet nå er interessert i å vite mer om. Foto: REMI PRESTTUN
SLUKKET BRANNEN: Her har brannvesenet nettopp slukket brannen i en BMW stasjonsvogn, som oslopolitiet nå er interessert i å vite mer om. Foto: REMI PRESTTUNVis mer

Utbrent BMW settes i tilknytning til drapet på norsk-vietnameser (44)

Funnet ved kjøpesenter på Romerike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet etterlyser nå observasjoner rundt en BMW stasjonsvogn som settes i tilknytning til drapet på den 44 år gamle norsk-vietnameseren, som ble funnet død i et parkeringshus på Grønland i Oslo natt til tirsdag.

Bilen ble funnet utbrent på en parkeringsplass utenfor kjøpesenteret Romerikssenteret på Kløfta ved 18-tiden tirsdag kveld.

Den utbrente bilen er en sølvgrå metallica BMW stasjonsvogn 525 (2005-modell), med skiboks på taket. Skiboksen hadde samme farge som bilen.

Informasjon og tips om bilen - og eventuelle personer - kan formidles til Kriminalvakta ved Oslo politidistrikt på tlf.nr. 22 66 99 66.

Ifølge Romerikes Blad så vitner utenfor kjøpesenteret i går en mann med lyseblå dongeribukse og mørk jakke løpe bort fra den brennende bilen.

Den 44 år gamle mannen ble funnet knivdrept i sin egen BMW personbil i parkeringhuset klokka 01.07 natt til tirsdag.

I alt ni personer er pågrepet og siktet i saken - tre av dem for drap.

 RETT VED HJEMMET:   44-åringen ble funnet av en vekter i dette parkeringshuset på Grønland - drept med kniv i sin egen bil. FOTO: SINDRE GRANLY MELDALEN/DAGBLADET.
RETT VED HJEMMET: 44-åringen ble funnet av en vekter i dette parkeringshuset på Grønland - drept med kniv i sin egen bil. FOTO: SINDRE GRANLY MELDALEN/DAGBLADET. Vis mer