Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uteliggeren Bobby spurte politiet om hjelp. Forvandlingen er forbløffende

- Dette var flott.

BOBBY: Slik så Bobby ut da han kom inn dørene på politistasjonen i New York. Etterpå var han knapt til å kjenne igjen. Foto: Politiet
BOBBY: Slik så Bobby ut da han kom inn dørene på politistasjonen i New York. Etterpå var han knapt til å kjenne igjen. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Enkelte personer har hatt mer uhell i livet enn andre. Derfor er det ekstra hjertevarmende når noen stiller opp for dem som har møtt mye motgang.

Nettopp det er politiet i City of Rome i New York et godt eksempel på.

Bønn

Tirsdag delte de bilder av en hjemløs person som kom til dem med en bønn. Han trengte hjelp til å få seg et bad og en hårklipp.

Politiet var ikke vonde å be, men gikk enda noen skritt lengre. Etter å ha badet og klippet Bobby, fikk han også en helt ny garderobe fra en kasse med klær som ulike personer hadde donert til veldedighet.

Bobby endte med å forlate politistasjonen som en helt ny mann, og ifølge politiet selv var han meget takknemlig.

Skryt

I skrivende stund har statusoppdateringen til politiet nådd langt utenfor den amerikanske metropolens grenser.

RØRENDE: José Antonio har bodd på gata i Mallorca de siste åra, men vil gjerne endre på ting i livet sitt.  Det ville denne frisørsalongen hjelpe ham med, og resultatet ble så bra at ingen rundt ham kjente ham igjen. Video: Dr. Filmgood y La Salvajeria / Vis mer Vis mer

Det har blitt delt mer enn 8000 ganger, har fått mer enn 18 000 interaksjoner og mer enn 2250 personer har kommentert.

I kommentarfeltet er de fleste skjønt enige om at politiet gjorde en meget god gjerning ved å hjelpe den hjemløse mannen.

- Dette var flott. Herlig at politiet ville gi en stakkar en så stor hjelpende hånd, skriver en Facebook-bruker, mens en annen gir politiet skryt for hvilket arbeid som prioriteres.

- Flott jobba, folkens. Takk til politiet for at de lar et par av sine betjenter gjøre litt humanitært arbeid innimellom.

BOBBY: Det var en veldig fornøyd kar som forlot politistasjonen etterpå. Foto: Politiet
BOBBY: Det var en veldig fornøyd kar som forlot politistasjonen etterpå. Foto: Politiet Vis mer