Uteliggeren Jim ble kjendis etter makeover - nå er han i trøbbel igjen

54-åringen er dømt til 10 dagers fengsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jim Wolf gikk fra å ha skjegg, tjafsete hår og klær som han fant i søpla til en smilende, rakrygget mann i dress.

Makeoveren som alkoholikeren, uteliggeren og den tidligere krigsveteranen fikk forandret livet hans, og videoen er sett av flere millioner seere på YouTube.

Det er organisasjonen som arbeider for krigsveteraner, Degage Ministries som står bak forvandlingen.

Nå er amerikaneren arrestert for bråk på en Burger King-restaurant i delstaten Michigan samt at han ulovlig har tatt seg inn i en annens eiendom. Det melder Michigan Live.

-Forenklet virkelighet 54-åringen innrømmet overtredelsene og ble mandag dømt til ti dagers fengsel, ifølge avisen.

Etter at videoen ble publisert, begynte han å delta på møter for Anonyme alkoholikere for å få orden på livet sitt.

Lederen for herberget hvor han bor, Diane Brites, forventet likevel ikke at fornyingen skulle ha en så rask effekt som mange håpet på.

- Avhengighet og hjemløshet er en sammensatt situasjon. Det blir ikke løst så enkelt som videoen kanskje viser, sier Brites til avisen.

Ble ignorert Målet med videoen var å samle inn penger til andre krigsveteraner, under mottoet «Stop Ignoring and Start Adoring».

- Dette handler om mer enn bare hår og klær. Det som er inni deg vises på utsiden - stabilitet, ro og fred. Jim er en mann som folk hadde ignorert. Nå ser han ut som om han kunne vært på forsiden av mannebladet GQ, sier filmskaperen Rob Bliss til nettstedet.

SETT AV MILLIONER: Wolfs makerover har blitt sett 15 millioner ganger på YouTube. Her er arrestbildet fra Kent County Sheriff's Department. Foto: AP Photo/Kent County Sheriff's Department.
SETT AV MILLIONER: Wolfs makerover har blitt sett 15 millioner ganger på YouTube. Her er arrestbildet fra Kent County Sheriff's Department. Foto: AP Photo/Kent County Sheriff's Department. Vis mer