Utelukker ikke narko-drap

RJUKAN (Dagbladet): Politiet vil ikke utelukke at mannen som ble funnet død i en dumpet bil i et fjellvann, ble drept etter et narkooppgjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går kveld fant politiet en død mann i en grønn Jeep Cherokee som var dumpet Tjønnesvikvatnet ved fjellovergangen mellom Dalen og Setesdal. Bilen er etterlyst av politiet.

Rjukan-politiet setter likfunnet i sammenheng med en skyteepisode i samme område tidligere i uka. Torsdag morgen ble en 28 år gammel mann funnet med skuddskader på riksvei 45, halvannen mil fra stedet den dumpete bilen ble funnet i går.

- Vi etterforsker dette som et drap og et drapsforsøk, sier politimester Kjell Eskilt til Dagbladet.no i kveld.

28-åringen har tidligere vært knyttet til i mc-klubben Libra i Skien, en klubb med nære forbindelser til Hells Angels. 28-åringen var passasjer i den samme bilen.

Politiet utelukker ikke at et brutalt narko-oppgjør kan ha ført til døden for mannen som ble funnet i en dumpet bil i et vann ved fjellovergangen mellom Dalen og Setesdal i går kveld.

Åtte tjenestemenn fra Rjukan politistasjon og seks tekniske og taktiske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen deltar nå i etterforskningen.

Politiet etterlyser nå en mørklakkert Mercedes som ble sett i området torsdag.

HUNDESØK: Stein Gravdal fra Drammen politidistrikt og hunden hans leter etter spor i området rundt der 28-åringen ble funnet med skuddskader.