Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Uten julemat i fem døgn

SKIEN (Dagbladet): Tørt brød og et par fleskeskiver var julematen for den syke 75-åringen i fem døgn. Han ble glemt da hjemmehjelpen i Porsgrunn kommune kjørte ut ribbe og pølse til pensjonistene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var forferdelig å oppdage at han bare hadde hatt et brød og pålegg å spise på i fem døgn. Og sånn som han hadde gledet seg til julemiddagen, forteller en bekjent av 75-åringen, Anne Liv Kittilsen, til Dagbladet.

Hun fikk sjokk da hun kom hjem til den sukkersyke og nesten blinde pensjonisten sist lørdag.

Ble glemt

75-åringen sto egentlig på liste over dem som skulle ha mat, men av en eller annen grunn falt han ut av lista. Soneleder Roger Eilertsen i Porsgrunn kan ikke forklare hvorfor dette skjedde, melder Telemarksavisa.

Men Kittilsen og en bekjent i Langesund ordnet opp. Det ble både ribbe og annen julemat for pensjonisten, riktignok forsinket, men til stor glede for ham.

Bernhard Øverland, som kjører ut mat til hjelpetrengende i Bamble, tro til. Og i går skaffet han også et nytt kjøleskap til pensjonisten, så maten skulle holde seg bedre!

Vil ikke klage

- Vennen min vil ikke klage på det som har skjedd. Han synes det var leit å være uten julemat, men vil ikke at noen skal lastes for det, forteller Anne Liv Kittilsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!