«Uten kondom? Det går ikke» «Men... det er Berlusconi»

Luksusprostituert kranglet med forretningsmann om statsministerens sexvaner.

«Uten kondom? Det går ikke» «Men... det er Berlusconi»
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Stadig nye pikante drypp med sexavsløringer rundt Silvio Berlusconi har fått selv italienske politikere til å rynke på nesa av den tilsynelatende immune, folkekjære statsministeren.

I går publiserte Italias nest største avis lydopptak som etter alt å dømme er samtaler mellom Berlusconi og «eskortepiken» Patrizia D'Addario (42) om sex på statsministerens soverom.

Datoen var 4. november 2008, og Berlusconi droppet å delta på en valgvake mens resten av verden fulgte stemmeopptellingen som gjorde Obama til USAs nye president.

Nå er ytterligere detaljer fra opptakene offentliggjort i L'Espresso.

Forretningsmannen Giampaolo Tarantini står sentralt i skandalen. I tillegg til at han er involvert i en korrupssjonssak i Sør-Italia, er han mistenkt for å ha formidlet prostituerte - også til landets statsminister.

- Bruker ikke kondomI en samtale mellom Tarantini og D'Adorria framgår det blant annet at Berlusconi har en urovekkende preferanse overfor sexselgeren.

«Hør, han bruker ikke kondom», forteller Tarantini.D'Addario: «Men, det er ikke noe som heter ingen kondom. Hvordan kan jeg stole på ham?»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer