Uten spor etter fengselsrømning

Politiet står fortsatt uten spor etter at en 25-åring rømte fra fengselet i Kristiansand julekvelden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er ikke utenkelig at mannen har tatt seg til utlandet, men om det er tilfelle, blir bare spekulasjoner, får NTB opplyst fra vaktsjefen i Kristiansand-politiet.

Alle dem som skal varsles i en slik sak, er varslet. Det gjelder Kriminalpolitisentralen, aktuelle grenseoverganger og alle lensmannskontorer og politidistrikter. Mannen er etterlyst i hele Schengen-området.

Den 25 år gamle rømlingen var varetektsfengslet for en narkotikaforbrytelse. Han rømte sammen med en 32 år gammel mann som satt i varetekt for pengeforfalskning. Sistnevnte ble skadd under rømningen. Han ble pågrepet av politiet og lagt inn på sykehus på julaften.

De to fangene firte seg ned om lag 25 meter fra fengselet, som har lokaler i 10., 9. og 8. etasje i tinghuset i Kristiansand. Politiet vet ikke om de to mennene fikk hjelp fra folk på utsiden av fengselet. Mens den ene greide nedfiringen godt, gikk det altså galt for den andre som brakk beinet da han skulle ta seg ned til friheten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer