Uten spor etter homsedrap

Politiet håper på opplysninger som kan løse drapet på homofile Thor Aasvestad (47) i Bidenkaps gate i Oslo natt til torsdag. En videofilm fra brannen ga ingen informasjon om drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi fikk en videofilm fra brannen i Bidenkaps gate fra en som tilfeldigvis gikk forbi brannstedet, sier politiinspektør Gunnar Larsen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

- Vi har sett på filmen, men den ga ingen ny informasjon om hva som kan ha skjedd med Aasvestad.

Informasjon fra vitner blir viktig for politiet i denne saken, foreløpig har ikke etterforskningen på brannstedet gitt noen spor å gå etter.

Thor Aasvestad skal ha planlagt å gå på London Pub på kvelden 17. mai, et kjent treffsted for homofile.

- Veldig mange mennesker var på puben 17. mai, og vi har ikke fått bekreftet at Aasvestad virkelig dro til utestedet, sier politiinspektør Larsen.

Politiet har ingen personer i søkelyset etter at det kom fram at Aasvestad ble drept før bygården han bodde i ble påtent natt til 18. mai. Det var først etter obduksjonsrapporten at politiet ble klar over at mannen var drept før brannen startet.

Aasvestad ble sist sett ved Oslo S. klokka 13.00 på 17. mai, og politiet ønsker opplysninger fra folk som kan bidra til etterforskningen.

<B>DREPT:</B> Thor Aasvestad.