Uten spor etter jentene

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Vi har ingen klar formening om hvor jentene kan være. Nå har det gått så lang tid at det er viktig at de blir funnet snarest, sier politistasjonssjef Ole Hortemo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I denne saken stopper absolutt alle sikre spor etter dem mens de badet i Stampa klokka 19.30 fredag kveld.

Politiet har fått flere titalls tips som fortløpende er blitt sjekket - men tipsene har ikke gitt konkrete spor etter jentene. Det er heller ingen spor etter håndklærne og badetøyet deres.

Sjekker alt

Letemannskapene og etterforskerne har også sjekket alle tenkelige og utenkelige steder der jentene kan oppholde seg. Alle buss- og drosjesjåfører er bedt om å tenke etter om de observerte jentene fredag kveld og utover natta.

Også danskeferjene og togene er sjekket med tanke på om jentene har lagt ut på eventyr. Ingen av jentene skal tidligere ha reist av gårde på egen hånd.

Finkjemmet stort område

Opptil 150 personer fra Røde Kors, Rover-speiderne, Oddersjaa orienteringsklubb, politiet og frivillige saumfarte i går et ca. 10 kvadratkilometer stort område i Baneheia og innover i Bymarka. Et redningshelikopter med varmesøkende kamera var på pletten allerede før klokka 06 i går morges. Tidlig i dag er det planer om et nytt flysøk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer