Uten spor i Haugesund-drapet

Tre tekniske etterforskere fra Kripos har i hele dag samlet spor i huset til den avdøde 29 år gamle tobarnsmoren i Haugesund. Nå ber de publikum om hjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

På en pressekonferanse i Haugesund i ettermiddag gikk politiet ut og ba om publikums hjelp. Tre Kripos-etterforskere har jobbet med saken i hele dag, men ifølge politiet har de ingen konkrete spor å jobbe med. De ber nå folk som kan ha sett noe i området melde fra til politiet.

Natteravn

29-åringens tidligere ektemann fant kvinnen død klokka 20.45 i går kveld. Hun ble funnet i gangen i villaen sin i Grutlekleiva i bydelen Bleikemyr nord i Haugesund.

Natt til søndag gikk kvinnen natteravn i Haugesund sentrum. Hun gikk av vakt ved 02.30-tida.

Det er så langt den siste sikre observasjon som er gjort av kvinnen. En eller annen gang mellom klokka 02.30 til 20.45 møtte hun drapsmannen.

Tre tekniske etterforskere fra Kripos kom til åstedet tidligere i dag. I tillegg kommer tre taktiske etterforskere til åstedet i ettermiddag. Politiet har så langt vært sparsomme med opplysninger om hvordan kvinnen ble drept, og detaljer rundt et eventuelt drapsvåpen.

Så langt er ingen mistenkt for drapet.