Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utenlandske Hells Angels-medlemmer på fest i Oslo

Politiet holder øye med tiårsjubileum i helga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Medlemmer fra flere land er ventet til en stor fest i Hells Angels-lokalene i Strømsveien i morgen kveld. Verdens mest beryktede motorsykkeklubb feirer at den har vært etablert ti år i Oslo.

- Vi er klar over at det er en slik samling i helga, og ser an situasjonen. Om det blir like fint vær i morgen kan det komme en del folk, sier Iver Stensrud, leder for Seksjon for organisert kriminalitet ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

I ettermiddag ble en gruppe tyske HA-medlemmer ifølge Nettavisen stoppet av politiet og kontrollert i Karl Johans gate, men ingen skal ha blitt pågrepet. Politiet opplyser til Dagbladet.no at de i utgangspunktet ikke bruker mye ressurser på å holde oppsikt med MC-festen, men vil vurdere oppmøtet fortløpende.

Hells Angels Oslo ville i ettermiddag ikke uttale seg  om arrangementet.

- Nei takk, sa mannen som tok telefonen i klubbens lokaler i Strømsveien til Dagbladet.no.

Heller ikke helvetesenglene i Trondheim vil si noe om hvor mange som er invitert eller om trønderne skal ta turen.

- Det har jeg ingen kommentarer til, sier en brysk og anonym telefonvakt derfra.

<B>KLAR TIL FEST:</B> Det er ventet Hells Angels-medlemmer fra både Danmark, Tyskland og flere andre land til Oslo i helga.