Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Utenriksminister Kerrys siste tre uker på å redde verden

Bare drøye tre uker er igjen for USAs utenriksminister John Kerry. Han ligger ikke på latsida.

TRAVEL MANN. USAs utenriksminister John Kerry (midten) er en travel mann, og er den ministeren som har reist mest i USAs historie. Nå har han drøye tre uker igjen. - De blir travle, sier en medarbeider. Her er han med sjefen, Barack Obama i et FN-møte i september. Foto: Adrees Latif / Reuters / Scanpix 
TRAVEL MANN. USAs utenriksminister John Kerry (midten) er en travel mann, og er den ministeren som har reist mest i USAs historie. Nå har han drøye tre uker igjen. - De blir travle, sier en medarbeider. Her er han med sjefen, Barack Obama i et FN-møte i september. Foto: Adrees Latif / Reuters / Scanpix  Vis mer

19. januar pakker president Barack Obama og hans utenriksminister John Kerry sakene og gjør Det hvite hus klart for Donald Trump og hans administrasjon, som innsettes 20. januar. Inntil da, jobber de to for fullt for å få innført så mye av politikken de tror på, til Donald Trumps frustrasjon:

«Gjør mitt beste for å overse de mange provoserende uttalelsene og hindringene til President O. Trodde det skulle bli en myk overgang - IKKE!», tvitrer Trump etter at USA ikke la ned veto mot resolusjon 2334, lille julaften. Her slås det fast at Israels bosettinger på Vestbredden og ulovlig boligbygging i Øst-Jerusalem er brudd på internasjonal lov.

Uløselige Israel/Palestina

Nettopp Midtøsten, og Israel og Palestina-konflikten, var noe av det president Barack Obama ønsket å få løst. Noen av de første telefonene Obama tok som president, var til palestinske og israelske ledere. Han har ikke lykkes, og nå får Kerry og Obama voldsom kjeft, både fra israelere og Trump.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?