Trondheim:

Utesteder stengt etter coronasmitte

Ytterligere åtte personer har fått påvist coronaviruset i Trondheim i løpet av helgen. To av smittetilfellene knyttes til ansatte på to barer i byen.

FLERE SMITTEKLYNGER: Trondheim har den siste tiden påvist nye smittetilfeller nesten hver dag, og har avdekket flere smitteklynger. Det har ført til at flere hundre personer i kommunen er i karantene.  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
FLERE SMITTEKLYNGER: Trondheim har den siste tiden påvist nye smittetilfeller nesten hver dag, og har avdekket flere smitteklynger. Det har ført til at flere hundre personer i kommunen er i karantene. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En tredje ansatt med symptomer har testet negativt, men skal rutinemessig prøvetas igjen, skriver Trondheim kommune.

Flere ansatte ved de to utestedene er satt i karantene, og alle ansatte testes. Utestedene er stengt i påvente av prøvesvar.

Utestedene Bar Circus og Diskoteket skriver på Facebook at det er de som er rammet av coronasmitten:

- Vi må dessverre stenge inntil videre pga. sykdom i staben. I samarbeid med Trondheim kommune har vi kommet fram til at vi holder stengt og setter oss selv i karantene i påvente av svar på coronatest, skriver utestedene.

De to utestedene skal ha delvis samme eiere.

Daglig leder ved Bar Cirus skriver i en SMS til Dagbladet at han foreløpig ikke har noen kommentar til saken.

Jobber med oppsporing

Smittevernkontoret i Trondheim kommune jobber med smittesporing, og så langt er 12 personer satt i karantene. Smittekilden er foreløpig ukjent.

Kommunikasjonssjef i Trondheim kommune, Harry Tiller, forteller til Dagbladet at kommunen ønsker å komme i kontakt med personer som har vært på de aktuelle utestedene fredag kveld, og lørdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer