Norsk kvinne funnet i fryseboks i Sverige

Utestengt fra Ica-butikk på livstid

Butikksjefen mener den draps- og likskjendingssiktede nordmannen i 50-åra nasket myggmiddel. Søndag erkjente han å ha hatt en norsk kvinne i fryseboksen.

AVSIDES: Nordmannens småbruk ligger innerst i en fuktig og isete grusvei mellom Årjäng og Töcksfors. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet
AVSIDES: Nordmannens småbruk ligger innerst i en fuktig og isete grusvei mellom Årjäng og Töcksfors. Foto: Ralf Lofstad / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KARLSTAD/ÅRJÄNG (Dagbladet): Nordmannen som er siktet etter at en død kvinne ble funnet i fryseboksen hans i Värmland, er utestengt på livstid fra den lokale Ica-butikken etter et angivelig butikktyveri.

- Jeg pleier å gjøre det i slike tilfeller, sier butikksjefen for Ica Årjäng til Dagbladet.

- Betalte ikke

Butikksjefen forteller at nordmannen, som bor et godt stykke utenfor småbyen noen få mil fra grensa, en dag kom inn og spurte om myggmiddel.

- Men han betalte aldri, så vi sjekket overvåkingsbildene og så at han forlot butikken med myggmiddelboksen i hånda, sier den daglige lederen.

Saken havnet i retten, og butikksjefen vitnet mot nordmannen - som ikke dukket opp fysisk. Mannen i 50-åra til slutt frikjent fordi det ikke kunne fastslås helt sikkert ut fra bildene at han hadde med seg myggmiddelet ut.

Butikksjefen sier han etter hvert ble klar over at nordmannen også hadde andre kriminalsaker på seg fra før.

- Hva tenker du om at han nå er siktet for drap?

- Han er nok ikke en jeg ville ha omgåttes, men jeg kunne ikke forestille meg at han hadde en kvinne i fryseren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer