Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utestengt på livstid etter selfiestunt

Kvinnen ble oppdaget av en medpassasjer på cruiseskipet da hun klatret opp på rekkverket til kabinrommets balkong for å ta en selfie. - Komplett idiot.

LIVSFARLIG: Kvinnen ble oppdaget av en medpassasjer mens hun poserte for en selfie på cruiseskipets rekkverk. Foto: Peter Blosic / Facebook Vis mer

En kvinne ble fjernet og utestengt fra et cruiseskip på livstid etter å ha klatret opp på rekkverket til balkongen på kabinrommet sitt for å ta en selfie.

Hendelsen skjedde på cruiseskipet Royal Caribbean Allure of the Seas mens det nærmet seg Labadee i Haiti tidligere denne uka, melder CNN.

- Hadde vært forferdelig

Kvinnen, som ikke er navngitt, ble oppdaget av medpassasjer Peter Blosic som sa ifra til mannskapet.

- Mens jeg var på balkongen så jeg denne kvinnen klatre opp på rekkverket. Det skjedde så raskt. Siden jeg ikke visste hva hun hadde tenkt til å gjøre, sa jeg ifra til mannskapet.

Hvis hun hadde tenkt til å hoppe og jeg ikke gjorde noe, hadde det vært helt forferdelig, forteller Blosic til CNN.

Seinere la Blosic ut et bilde av kvinnen, som hadde på seg en blå badedrakt og poserte med armene i været, på sosiale medier.

Han kaller kvinnen en komplett idiot, ifølge Sky News:

- Du kan ikke falle av et skip med mindre du oppfører deg som en idiot, legger han til.

Kabinmannskapet klarte etter hvert å spore opp kvinnen og fjernet henne fra skipet da det la i havn i Falmouth, Jamaica, ifølge Blosic.

Utestengt på livstid

En talsperson fra cruiseselskapet Royal Caribbean har bekreftet hendelsen overfor CNN:

«SAY CHEESE»: To pingviner i Antarktis fant et kamera etterlatt av utforskeren Eddie Gault. Resultatet går nå verden rundt. Den morsomme snutten ble filmet 7. mars, i nærheten av Australias forskningssenter Mawson. Video: Twitter/AusAntarctic via CNN Vis mer

- Tidligere denne uka på Allure of the Seas ble en gjest observert mens hun skjødesløst poserte for et bilde ved å stå på rekkverket til balkongen. Sikkerhetsvaktene ble tilkalt og gjesten ble seinere fjernet fra cruiseskipet.

Talspersonen understreker at kvinnen nå er utestengt fra cruiseselskapet på livstid.

På sine nettsider opplyser Royal Caribbean om at å sitte, stå, ligge eller klatre opp eller over på rekkverket ikke er tillatt for gjestenes egen sikkerhet.

Det har flere dødsfall som følge av såkalte selfiestunts den siste tida:

I sommer døde to briter da de skulle ta en selfie og falt ti til 20 meter ned fra et fortau, mens en student omkom etter å ha falt fra en klippe hun forsøkte å posere på i USA.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media