Utforkjøring i Kvinesdal. Politiet søker etter mulige passasjerer

Bil kjørte ut ved elva Kvina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politi og brannvesen leter grytidlig søndag morgen etter eventuelle passasjerer etter at en bil kjørte av veien og ned mot elven i Kvinesdal sentrum i Vest-Agder.

- Det er uklart hvor mange som har vært i bilen, opplyser operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt ved 4.30-tiden natt til søndag. Politiet fikk melding om ulykken klokken 3.37.

- Vi har foreløpig kontroll på en person, og undersøker om det kan være flere. Den personen vi har kontroll på mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand, sier Kleivane til Dagbladet.

En person blir tatt hånd om av helsepersonell. Like etter klokka 05.30 melder politiet at dykkere har søkt i området i elva ved der hvor bilen står, uten funn av andre personer.

Ifølge Avisen Agders reporter på stedet, har bilen revet med seg flere meter av et autovern før den kjørte ned mot elven Kvina.

- Bilen står nede i vannkanten og har ikke vært under vann. Likevel undersøker vi nå med dykkere i nærheten, sier operajonslederen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer