Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utga seg for å være kona og sa hun hadde voldtektsfantasier

Justin (32) avtalte med menn på nettet at de skulle bryte seg inn i huset og voldta henne og «ikke stoppe uansett hvor mye hun kjempet i mot».

BA MENN VOLDTA KONA: I en annonse på Craigslist som vist til venstre, avtalte Justin Crawford (t.h) voldtekt av sin egen kone. Foto: Skjermdump/Politiet
BA MENN VOLDTA KONA: I en annonse på Craigslist som vist til venstre, avtalte Justin Crawford (t.h) voldtekt av sin egen kone. Foto: Skjermdump/Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Twin Falls i Idaho mener 32 år gamle Justin Crawford arrangerte et seksuelt angrep på sin egen kone, melder lokal-TV-kanalen KMVT. Mannen er ifølge nyhetsbyrået AP nå siktet for å ha arrangert innbrudd og voldtekt.

32-åringen skal ha lagt ut en annonse på det populære annonsenettstedet Craigslist på en seksjon kalt «casual encounters», som brukes heftig for å avtale tilfeldig sex-møter. I annonsen, der mannen utga seg for å være kona, skal han ha skrevet om en voldtektsfantasi.

Ifølge politiet skal mannen deretter ha vekslet e-post med menn som ønsket å gjennomføre den spesielle fantasien.

De mener mannen ga dem instruksjoner om å bryte seg inn i huset, voldta kvinnen og «ikke stoppe uansett hvor mye hun kjempet i mot».

Kona skal ha ringt politiet ved to ulike anledninger i forrige uke etter at menn hadde brutt seg inn i huset og forsøkt å voldta henne.

Ifølge nyhetsbyrået AP skal den første mannen ha stukket av da kvinnens håndvåpen ble avfyrt i kamp. Den andre mannen ble truet med pistol til politiet dukket opp.

Mannen har ifølge KMVT innrømmet at han brukte Cragislist for å be mennene om å bryte seg inn i huset mens kona var alene hjemme.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media