Utga seg for å være kona og sa hun hadde voldtektsfantasier

Justin (32) avtalte med menn på nettet at de skulle bryte seg inn i huset og voldta henne og «ikke stoppe uansett hvor mye hun kjempet i mot».

BA MENN VOLDTA KONA: I en annonse på Craigslist som vist til venstre, avtalte Justin Crawford (t.h) voldtekt av sin egen kone. Foto: Skjermdump/Politiet
BA MENN VOLDTA KONA: I en annonse på Craigslist som vist til venstre, avtalte Justin Crawford (t.h) voldtekt av sin egen kone. Foto: Skjermdump/Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Twin Falls i Idaho mener 32 år gamle Justin Crawford arrangerte et seksuelt angrep på sin egen kone, melder lokal-TV-kanalen KMVT. Mannen er ifølge nyhetsbyrået AP nå siktet for å ha arrangert innbrudd og voldtekt.

32-åringen skal ha lagt ut en annonse på det populære annonsenettstedet Craigslist på en seksjon kalt «casual encounters», som brukes heftig for å avtale tilfeldig sex-møter. I annonsen, der mannen utga seg for å være kona, skal han ha skrevet om en voldtektsfantasi.

Ifølge politiet skal mannen deretter ha vekslet e-post med menn som ønsket å gjennomføre den spesielle fantasien.

De mener mannen ga dem instruksjoner om å bryte seg inn i huset, voldta kvinnen og «ikke stoppe uansett hvor mye hun kjempet i mot».

Kona skal ha ringt politiet ved to ulike anledninger i forrige uke etter at menn hadde brutt seg inn i huset og forsøkt å voldta henne.

Ifølge nyhetsbyrået AP skal den første mannen ha stukket av da kvinnens håndvåpen ble avfyrt i kamp. Den andre mannen ble truet med pistol til politiet dukket opp.

Mannen har ifølge KMVT innrømmet at han brukte Cragislist for å be mennene om å bryte seg inn i huset mens kona var alene hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer