Uthengt av kirurg

Berømt kirurg avslører hvilke Hollywood-stjerner som har fikset på utseendet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Laurence Kirwan er en av verdens ledende plastiske kirurger. Nå har han skrevet en bok der han avslører hvilke kjendiser som har skjønnhetsoperert seg.

- Katastrofe

Til tross for at Kirwan livnærer seg som kirurg er han kritisk til mange av kjendisenes skjønnhetsoperasjoner.

- Farrah Fawcetts ansiktsløftning er en katastrofe, mener han.

Den berømte kirurgen outer videre navn som Jerry Hall, Kylie Minouge, Sharon Stone, Robert Redford og Sarah Jessica Parker. Flere av de han nevner er uttalte motstandere av plastisk kirurgi, blant annet gjelder det Stone, Redford og Parker. Men Kirwan er klar i sin oppfatning:

- Til tross for sin ambinvalens, har Sharon Stone nylig gjennomgår en utmerket ansiksløftning, skriver Kirwan i sin bok «Cutting edge» ifølge Expressen.

- Hvis du sammenligner henne med slik hun så ut for ti år siden vil du se at ansiktet hennes er kortere og fyldigere. Det er det tydeligste tegnet på at man har gjort en ansiktsløftning.

Ingen bekrefter

Kirwan kommer ikke til å vinne noen popularitetspris i Hollywood med sin nye bok. De film - og popstjernene han skriver om har aldri bekreftet at de har gjort noen inngrep. Sex og singelliv-stjernen Parker gjorde seg til talskvinne mot å fikse på utsendet da hun for et år siden uttalte:

«Jeg har ikke hatt noen form for plastisk kirurgi. Ikke botox, ikke kollagen, ingenting. Jeg har rynker. Hvis andre i min situasjon også lot være å gjøre det, ville jeg ikke tenke mer på det. Men det er litt vanskelig å sitte i et rom med folk som er både eldre og yngre enn meg, og se at ingen av dem har noen linjer. Det er som en epidemi. Du drar til en prisutdeling, eller på kino, eller ser på TV, og alt du ser er masker. Kvinners panner, og nå menns panner også, rører seg ikke.»

IKKE EKTE?: Laurence Kirwan mener Farrah Fawcetts ansiktsløftning er en katastrofe.<P>
IKKE EKTE?: - Kylie har fikset på ansiktet, leppene og brystene. Men jeg tror ikke noen har rørt rumpa henne, skriver Laurence Kirwan.
<P>IKKE EKTE?:- Sara Jessica Parker har fikset på nesen sin, hevder Kirwan. Men selv har Parker gått hardt ut mot den plastikk kirurgi-industrien.
IKKE EKTE?: - Til tross for sin ambinvalens, har Sharon Stone nylig gjennomgår en utmerket ansiksløftning, skriver Kirwan.<P>