ALLE MÅTTE UT:  Bergen lufthavn Flesland måtte evekueres på grunn av brannalarm i går kveld. Arkivfoto: Tore Sannum, Flesland.
ALLE MÅTTE UT: Bergen lufthavn Flesland måtte evekueres på grunn av brannalarm i går kveld. Arkivfoto: Tore Sannum, Flesland.Vis mer

Utløste brannalarm for å stoppe flyet

Bedugget polakk stoppet hele Flesland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
En noe bedugget polakk som mistet flyet sitt på Flesland tirsdag kveld, utløste brannalarmen i et forsøk på å stoppe flyet.

Nå kan han vente seg en klekkelig bot, i og med at hele Flesland flyplass måtte evakueres da brannalarmen gikk.

- Vi har tatt beslag i reisedokumentene hans. Mannen kan vente en straffesak for urettmessig bruk av alarm, og kostnadene ved det, sier Helge Vigerust, jourhavende jurist i Hordaland politidistrikt, til Bergens Tidende.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 22.11.

Flyet mannen så gjerne ville komme seg av gårde med, Wizzair til Gdansk gikk som planlagt klokka 22.15, uten mannen om bord.

(NTB).

 I RUTE:  Wizzair-flyet til Gdansk tok av fra Flesland i rute, uten polakken som brukte brannalarmen for å ekke avgangen. Her et Wizzair-fly i Sofia i Bulgaria. Illustrasjonsfoto: AFP/SCANPIX.
I RUTE: Wizzair-flyet til Gdansk tok av fra Flesland i rute, uten polakken som brukte brannalarmen for å ekke avgangen. Her et Wizzair-fly i Sofia i Bulgaria. Illustrasjonsfoto: AFP/SCANPIX. Vis mer