Utløste sex-, narko- og voldtektsopprulling

Sykehuset varslet politiet om at kona til norgesmesteren var utsatt for grov vold. Nå er han siktet for flere voldtekter av kona og en politikvinne under sexorgier i egen leilighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter varsel fra Ullevål universitetssykehus kom politiet i Oslo på seinsommeren i fjor på sporet av et miljø hvor narkotika, gruppesex og videofilming har vært sentrale elementer.

24. august ble kona til en tidligere norgesmester lagt inn på sykehuset etter å ha blitt utsatt for svært grov vold. Hun var så alvorlig skadd at sykehuset, på eget initiativ, varslet politiet, slik de er pliktet til i slike tilfeller.

Dermed startet opprullingen av en sak hvor den tidligere norgesmesteren i 40-årene er siktet for flere voldtekter av sin kone og en tidligere politikvinne, og norgesmesterens kamerat i 30-årene er siktet for å ha voldtatt en tv-kendis fra et populært reality-program.

- Kona ble lagt inn på sykehus. Det var slik politiet begynte å nøste i saken, sier advokat Øystein Storrvik til Dagbladet. Han forsvarer den tidligere norgesmesteren.

Sex-orgier Norgesmesteren inviterte til sexorgier sammen med kona. Under seansene skal han ha voldtatt både kona og en politikvinne.

Mannens kamerat er siktet for å ha voldtatt en tv-kjendis som var med på gruppesexen. En suksessrik gründer skal også ha deltatt i orgiene, og er et sentralt vitne i saken, skrev VG tidligere i dag.

Ifølge avisa har etterforskerne på sedelighetsavsnittet i Oslo i all hemmelighet etterforsket et miljø hvor narkotika, sex og videofilming har vært sentrale ingredienser.

- Frivillig sex Den voldtektssiktede tidligere norgesmesteren er i 40-åra. Mannen er siktet for en rekke voldtekter av sin kone og politikvinnen som ikke lenger arbeider i politiet.

- Min klient nekter straffskyld for voldtekt, da han mener det er snakk om frivillig sex. Han erkjenner straffskyld for vold mot kona, sier Øystein Storrvik.

Storrvik sier den omfattende etterforskningen av saken har pågått siden august i fjor, og at den tidligere norgesmesteren har sittet varetektsfengslet i hele denne perioden.

Han skal ha gjennomført samleier med kona og politikvinnen mens de to har vært i en bevisstløs tilstand, uten mulighet for å gjøre motstand.

Sex-filmer Politiet skal ha gjort store beslag i filmer som er innspilt under orgiene hos ekteparet.

- Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet i disse filmene, sier forsvarer Øystein Storrvik.

En kvinnelig tv-kjendis fra et populært reality-program har også deltatt i gruppesex hos paret. En kamerat av den tidligere norgesmesteren er siktet for å ha voldtatt tv-kjendisen i bevisstløs tilstand.

- Min klient nekter straffskyld, sier advokat Nils Christian Nordhus til Dagbladet. Han forsvarer norgesmesterens voldtektssiktede kamerat.

Det skal ha vært omfattende bruk av det narkotiske stoffet GHB i forbindelse med seansene hos ekteparet i Oslo.

I slutten av august i fjor skal den tidligere norgesmesteren ha angrepet sin kone og utøvet vold med slag og spark. I tillegg til å være siktet for voldtekt, er han også siktet for grov vold.