Utlover 500 000 i dusør for kirkebildet

Verdt 20 millioner kroner.

STJÅLET: Dette maleriet av Lucas Cranach den eldre, er stjålet fra Larvik kirke. Kunstekspert Gunnar Krogh-Hansen anslår verdien til å være mellom 15 og 20 millioner. Foto: Larvik Kirke
STJÅLET: Dette maleriet av Lucas Cranach den eldre, er stjålet fra Larvik kirke. Kunstekspert Gunnar Krogh-Hansen anslår verdien til å være mellom 15 og 20 millioner. Foto: Larvik Kirke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et forsikringsselskap vil betale inntil 500.000 kroner for opplysninger som fører til at det stjålne maleriet «La de små barn komme til meg» av Luca Granach kommer til rette.

Bildet, som skal være verdt omtrent 20 millioner kroner, ble stjålet fra Larvik kirke natt til søndag. Det over 400 år gamle renessansemaleriet har vært i Larvik kirkes eie i over 300 år, men var ikke sikret spesielt mot tyveri.

Det er Kristen-Norges Innkjøpsfellesskap (KNIF) Trygghet Forsikring AS som er villige til å gi inntil en halv million kroner for opplysninger som bringer det uerstattelige maleriet tilbake.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer