Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utlover dusør for å drepe dødsdømte Asia Bibi

Pakistansk geistlig etter utspill om benådning.

VERDENSSAMFUNNET REAGERER PÅ DØDSDOM: Og reaksjonene blir nok ikke mindre etter at en pakistansk bønneleder nå utlover dusør til den som dreper Asia Bibi (t.v.), kvinnen som er dømt til døden for blasfemi i Pakistan. Mannen til høyre på bildet er guvernøren i Punjab-provinsen, Salman Taseer.
VERDENSSAMFUNNET REAGERER PÅ DØDSDOM: Og reaksjonene blir nok ikke mindre etter at en pakistansk bønneleder nå utlover dusør til den som dreper Asia Bibi (t.v.), kvinnen som er dømt til døden for blasfemi i Pakistan. Mannen til høyre på bildet er guvernøren i Punjab-provinsen, Salman Taseer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En pakistansk geistlig utlover dusør for å drepe kvinnen som er dømt til døden for blasfemi i Pakistan.

Bønneleder Maulana Youssuf Qureshi ved en moské i Peshawar sier ifølge avisen Daily Times at han vil gi 500.000 rupi til den som dreper Aisa Bibi.

Hun ble i november dømt til døden for å ha snakket nedsettende om profeten Muhammed. Kvinnen, som er kristen, har hele tiden nektet for anklagene.

Dødsdommen har vakt reaksjoner og fordømmelse over hele verden, og pakistanske myndigheter har antydet at hun kan bli benådet.

(NTB)

En pakistansk bønneleder utlover dusør til den som dreper Asia Bibi (t.v.), kvinnen som er dømt til døden for blasfemi i Pakistan. Mannen til høyre på bildet er guvernøren i Punjab-provinsen, Salman Taseer. Foto: REUTERS/SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!