Utlover dusør på 500 000 etter blodig ransforsøk i natt

- Alle vet at jeg holder ord, sier den kraftig forslåtte forretningsmannen (42). Forteller om kamp med fire bevæpnede og maskerte menn.

BLODIG KAMP: Den straffedømte forretningsmannen håper politiet foretar en grundig etterforskning til tross for hans fortid. I tillegg har han bedt bekjente om hjelp til å finne ut hvem som sto bak det som skal ha vært et svært grovt ransforsøk i denne leiligheten. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT
BLODIG KAMP: Den straffedømte forretningsmannen håper politiet foretar en grundig etterforskning til tross for hans fortid. I tillegg har han bedt bekjente om hjelp til å finne ut hvem som sto bak det som skal ha vært et svært grovt ransforsøk i denne leiligheten. Foto: HARALD S. KLUNGTVEIT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Store politistyrker rykket natt til i går ut til en bygård like ved Slottsparken i Oslo etter en nødtelefon om et brutalt hjemmeran.

I en blodig og desperat kamp med de brutale ranerne, hadde den 42 år gamle beboeren og kona hans da klart å utløse en alarm og jage mennene ned trappa fra leiligheten, forteller de til Dagbladet.

- De trodde de bare trengte noen våpen og gaffateip for å bli millionærer i natt. Det var feil, sier den svært omstridte forretningsmannen.

Da Dagbladet traff ham i  ettermiddag, hadde 42-åringen et kraftig opphovnet, blågult ansikt, kutt i bakhodet og en kvestet, bandasjert nese. Også kona har synlige hevelser i ansiktet og smerter i ryggen.

Blodsøl på gardiner, gulv og vegger i både leiligheten og gangen vitner om dramaet.- Ingen fortjener å bli utsatt for noe sånt, sier kvinnen til Dagbladet.

- Hadde pistolMannen hadde lagt seg i senga da de ubudne gjestene banket rolig på døra rundt et kvarter før midnatt i går kveld.

- Jeg rakk dessverre ikke å hindre at kona mi låste opp døra, sier 42-åringen, som ble vitne til at den første inntrengeren løp etter den skrikende kvinnen, som prøvde å flykte inn på et hjemmekontor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer