ALLEREDE GIFT: Millionær Cecil Chao Sze-tsung ønsker at datteren skal gifte seg med en mann og utlover milliondusør til den som klarer å forføre henne.
ALLEREDE GIFT: Millionær Cecil Chao Sze-tsung ønsker at datteren skal gifte seg med en mann og utlover milliondusør til den som klarer å forføre henne.Vis mer

Utlover milliondusør til den mannen som vil gifte seg med sin lesbiske datter

Men datteren er allerede gift - med en kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet). En av Hong Kongs aller rikeste menn, Cecil Chao Sze-tsung, utlover nå en dusø på nesten 370 millioner kroner til den mannen som klarer å gifte seg med hans 33 år gamle datter Gigi Chao.

Det er bare et lite problem: Gigi er lesbisk, og skal allerede ha giftet seg med kjæresten gjennom mange år i Frankrike.

Overfor South China Morning Post hevder imidlertid faren at det ikke stemmer at datteren allerede er gift, og avkrefter at han vil tvinge datteren til å gifte seg med en eventuell frier.

- Oppmuntring - Jeg bryr meg ikke om han er rik eller fattig. Det viktigste er at han er generøs og godhjertet, sier han.

Nå håper faren at han kan hjelpe en eventuell frier med å starte sin egen bedrift, og kalte dusøren en oppmuntring. Han vil tiltrekke seg en mann som har talentet men ikke kapitalen til å starte opp på egenhånd, skriver The Telegraph.

Gigi har studert arkitektur ved University of Manchester og er ifølge profilen hennes på Linkedin pilot.

- Gigi er en god kvinne med både talent og utseende. Hun er hengiven overfor sine foreldre, er generøs og gjør frivillighetsarbeid, sier faren.

- Ydmykende Farens sterke ønske om at datteren skal gifte seg med en mann har skapt reaksjoner i sosiale medier

- Så ydmykende for den stakkars jenta, skriver en leser, ifølge britiske The Telegraph.

- Herr Chao må komme seg ut av fornektelsen og bare være glad for at han har en så vakker datter som ser ut til å ha funnet lykken med en partner hun elsker, skriver en annen.