Utlysning går viralt

- Her er det en helt vanlig fyr jeg er ute etter, sier Camilla Glaister.

PÅ LETING: Et castingbyrå er på leting etter «pappakroppen». De bruker Ricky Gervais, fra serien «The Office» på tidlig 2000-tall, som eksempel. Foto: BBC/PROMO
PÅ LETING: Et castingbyrå er på leting etter «pappakroppen». De bruker Ricky Gervais, fra serien «The Office» på tidlig 2000-tall, som eksempel. Foto: BBC/PROMO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann mellom 37 til 45 år er ønsket til en rolle som skal spilles inn i Oslo sentrum.

Det er et castingbyrå som er på «leteaksjon» etter en mann på 170- til 180 centimeter, som skal ha en typisk «pappakropp».

- Jeg leter etter en mann som skal spille denne rollen en solrik aprildag i Oslo, og han kan komme fra hvor som helst i landet, forteller Camilla Glaister til Dagbladet.

- Om mannen har 10 til 15 kilo for mye har ikke så mye å si, bare han beveger seg kult, sier Glaister, som jobber med casting.

Tatt helt av

Onsdag 16. februar la Glaister ut et innlegg på Facebook, hvor hun skriver at de er på jakt etter en med «pappakropp».

I etterlysningen har hun lagt ved et bilde av den kjente britiske skuespilleren Ricky Gervais, som hun mener eksemplifiserer personen de er ute etter.

Innlegget har fått masse oppmerksomhet. I skrivende stund har innlegget 700 likerklikk, nesten 6000 kommentarer og er delt 135 ganger.

- Jeg synes det er sykt gøy at jeg når ut til så mange mennesker, det hadde jeg aldri trodd. Det har tatt helt av. Jeg har fått tusen nye følgere på under ett døgn, sier Glaister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer