Utmattet og overlykkelige

Gunn, Steinar og Nicolai Thomassen fra Bærum var sikre på at datteren og søsteren Caroline (15) var borte med monsterbølgen. Men Caroline hadde bestemt seg for å overleve.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

PHUKET (Dagbladet): Caroline Thomassen (15) er utslitt. Hun ligger på ei feltseng på Bangkok Hospital Phuket med store sår og kutt over store deler av kroppen, et resultat av monsterbølgens herjinger i det som for fire dager siden var et ferieparadis.

Caroline var på stranda med foreldrene da de enorme vannmassene kom rasende mot dem. Broren Nicolai (13) var inne i familiens bungalow med diaré. Da vannmassene kom fossende, løp foreldrene og Caroline innover mot stranda, men 15-åringen klarte det ikke og måtte klamre seg fast til et tre. Steinar stormet inn i bungalowen for å redde Nicolai.

Trodde alle var døde

-  Jeg løp inn og fikk revet med meg Nicolai. Vannet sto meg til livet, men vi klatret opp på taket og kom oss over til neste bungalow før taket raste sammen på vår. Da så jeg Caroline ute i vannmassene. Jeg ropte til henne at hun måtte klatre opp i et tre like ved, forteller Steinar.

Før de to flyktet opp i fjellene så Nicolai søsteren bli dratt bort av vannmassene. Gunn klarte å komme i sikkerhet i fjellene. I bar overkropp og uten sko satt hun på en fjellhylle og trodde resten av familien var døde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.