Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utro kjæreste avslørt av webkamera

Mandy Pickles (19) kunne ikke dra på fest sammen med kjæresten Tom Rodgers (22), fordi hun skulle jobbe. Men hun fulgte festen direkte ved hjelp av et webkamera. Derfor angrer Tom bittert i dag på at han begynte å kysse en ukjent, blond jente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mandy logget seg på hjemmesiden til BBC Radio 1, og fulgte den store «Love Parade»-festivalen i Leeds direkte på nettet.

- Da jeg så på menneskemengden, la jeg plutselig merke til at en gutt hadde samme grønne jakke som Tom. Det så ut som om han kysset med ei jente. Jeg begynte å se nærmere etter, og til slutt innså jeg at det var kjæresten min. Jeg ble kjempeforbanna, sier hun til The Sun.

- Jeg ringte ham på mobiltelefonen, men den hadde han skrudd av. Dermed måtte jeg vente til neste dag før jeg kunne konfrontere han. Tom innrømmet at han hadde klina med ei jente. Jeg ble sjokkert fordi trodde jeg kunne stole på ham. Jeg gjorde det slutt med én gang og kommer aldri til å bli sammen med ham igjen, sjøl om han nå sier at han angrer.

The Sun har også tatt en prat med Tom.

- Jeg er skikkelig lei meg. Det bare skjedde. Men du kan ikke gå noen steder nå til dags uten å bli filmet. Jeg ble avslørt på grunn av nettet, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media