Utro kone får 250 mill

Susan Sosin innrømmet to sidesprang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En dommer i Connecticut har tildelt den tidligere konen til en søkkrik forretningsmann et skilsmisseoppgjør verdt mer enn 40 millioner dollar. Dette på tross av at kvinnen har innrømmet utroskap, skriver CNN.

Kvinnen innrømmer overfor dommeren at hun har hatt et forhold til en fjellklatrerguide og en mann hun møtte på et fly til Kina.

I tillegg til en engangssum på 24 millioner dollar, vil Susan Sosin beholde parets leilighet på Manhattan, verdt 3,5 millioner dollar. I tillegg får hun beholde vinterhytten i Ohio, verdt 2 millioner dollar og et 800 000 dollars hus i Wallkill, New York. 

Begge herskapshusene i Connecticut og tre ørkeneiendommer i Arizona gikk til ektemannen.

I skilsmisseoppgjøret onsdag, fikk hun også beholde seks millioner dollar i aksjer, åtte biler og et smykke verdt 2,9 millioner dollar. Smykket kjøpte ektemannen til Sosin før ekteskapet røk, men hadde ikke fått gitt det til henne før skilsmissen var et faktum.

Advokaten til Sosins tidligere ektemann, Richard Albrecht, vurderte skilsmisseoppgjørets verdi til hele 43 millioner dollar, eller 27 prosent av formuen. Hun ville ha halvparten, sa han.

- Min oppfatning er at hun ikke er verd denne summen i forhold til hvordan hun har oppført seg, sier Albrecht til CNN.

- God mor

Susan Sosins advokat, Frederic J. Siegel, vurderte summen av oppgjøret til 45 millioner dollar og fremmet et krav fra sin klient på hele 45 prosent.

- Fra andres ståsted er dette en stor sum penger og verdier, men begge parter vil gå videre med livene sine, sa Siegel til CNN.

Ifølge Siegel hadde begge parter skyld i bruddet, og han forsvarte sin klient med at hun var en god mor.

Howard Sosin, Susans ektemann, grunnla AIG Financial Products i 1997. Da han forlot firmaet i 2003 mottok han den nette sum av hele 182 millioner kroner. Han søkte om skilsmisse i februar 2003, etter å ha oppdaget konenes sidesprang.

Ifølge hevder han fant hundrevis av e-mail fra konens elskere på sin datamaskin.

Susan innrømmet i sin forklaring å ha hatt et forhold til klatreinstruktøren sin, da hun klatret i 1996. Hun innrømmet også å ha hatt et forhold til en gift mann hun traff på et fly.

Utro: Susan Sosin kan ta av seg gifteringen, men likevel ikle seg smykker verdt millioner.