Utro med livvakt

LONDON (Dagbladet): Diana var glad i menn, og hun var et lett bytte for sine livvakter. Prinsessen var, ifølge den nye boka, utro med livvakta Barry Mannakee i 1985.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Forholdet skal ha fått Charles til å flykte tilbake til Camilla Parker Bowles.

Barry Mannakee var prinsesse Dianas livvakt i flere år, og ifølge forfatteren falt prinsesse Diana for hans sjarm og evne til å være farsfigur for de to små prinsguttene. Prins Charles hadde et knallhardt offisielt program, og han var lite sammen med Diana og guttene. Etter hvert utviklet det seg et forhold mellom Diana og livvakta.

Ble drept

Barry Mannakee fikk imidlertid beholde livvaktjobben bare i ett år. Da hadde prins Charles fått vite at kona hadde et forhold til ham, og Mannakee ble flyttet til en annen jobb.

I 1987 ble Barry Manakee drept i en motorsykkelulykke, og Diana tok dødsfallet så tungt at hun trakk seg inn i seg selv og skar seg til blods. Prins Charles var virkelig fortvilt, og han advarte sine rådgivere om hva som kunne komme: - Jeg kan nå bli beskyldt for å ha arrangert en ulykke som kostet Mannakee livet, hevdet prins Charles.

Selvmord-Charles

I den omstridte boka hevdes det også at prins Charles brøt all kontakt med Camilla Parker Bowles da han møtte Diana, og kontakten var død helt til Charles fikk vite at Diana hadde et seksuelt forhold til Mannakee.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer