Utrolige Aron (2)

Kraniet ble trykt inn, slik at det fikk en brist og beinet ble brukket. Men Aron (2) overlevde ulykken for ett år siden - uten varige men!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MØLLERHAUGEN (Dagbladet): - Det er utrolig at det har gått bra, sier mamma Anne Cathrine Bendikssen (33), mens Aron løper omkring utenfor Møllerhaugen fjellstue i Indre Troms.

- Jeg fryktet han skulle dø, forteller hun.

- Dobbeltstraff

Lørdag fortalte Anne Cathrine historien til Troms Folkeblad. Motivet er å få folk til å forstå hvilken straff det er i seg selv å skade eget barn. I Troms venter nå en far på dom for å ha kjørt over sin egen sønn med traktor. Barnet falt ut av skuffa, og døde.

Anne Cathrine har grått mange tårer for familien. At faren nå risikerer dom, mener hun er dobbeltstraff.

- Han skal hele sitt liv leve med at han har tatt livet av sin egen sønn. I tillegg skal vi dømme ham for det, sier Anne Cathrine.

8000 i bot

Hun mener det er dypt urettferdig at familier på bygda blir straffeforfulgt for slike uhell.

- Vi har skapt et liv med trygge rammer, men med enkelte farer som ikke finnes i storbyen. Hva med foreldre som lar barn leke i gata, og som blir påkjørt? De straffes ikke. Vi kan jo ikke stenge barn inne. Traktoren er en naturlig del av hverdagen, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer