Utroskapsavtale kostet småbarnsfaren hus og bil: Hevder han er utsatt for hevn

Paret skrev en uvanlig troskapskontrakt.

TINDER: Kvinnen fant ut av samboeren og faren til parets barn hadde opprettet et forhold til en annen via sjekkeappen Tinder. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix
TINDER: Kvinnen fant ut av samboeren og faren til parets barn hadde opprettet et forhold til en annen via sjekkeappen Tinder. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi mener dommen var feil og ble overrasket da saken i det hele tatt ble tatt opp i tingretten, skriver småbarnsfaren i en e-post til Dagbladet.

Han forteller at han har vært sykmeldt siden bruddet og var på vei ut av forholdet da han fikk presentert utroskapsavtalen fra sin samboer.

Til Dagbladet sier han at han skrev under på kontrakten for å kunne fortsette samværet med barnet sitt.

Småbarnsfaren i 30-åra kan sies å ha hatt en svært kostbar Tinder-date.

Etter at hans samboer oppdaget at småbarnsfaren hadde vært utro med en kvinne han hadde truffet på Tinder, fikk hun hjelp fra sin far, som er dommer, til å utforme en troskapskontrakt, ifølge Rett24.

Hemmelig forhold

I parets avtale sto det å lese at:

«Ved utroskap (kjønnslig/intim omgang med andre enn samboer) vil jeg overføre min halvdel av bolig i [adresse] + 100 000 kr (andel av bil) til min samboer.»

Da kvinnen oppdaget at mannen hadde fortsatt sitt forhold til kvinnen etter at avtalen var inngått, endte saken opp i retten.

Småbarnsfaren skriver til Dagbladet at han var en «emosjonell part» som ble presset «til å skrive under på et papir». Han kritiserer også kvinnens dommerfar for hans involvering og mener kontrakten ble utformet med økonomisk berikelse og hevn som hensikt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.