Utrygge politikere

Framtredende stortingspolitikere som bor i nabolaget til den forsvunne Benedicte Iversen, føler seg utrygge. - Jeg går ikke lenger ut etter at det er mørkt om kvelden, sier Ranveig Frøiland (Ap).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frøiland var ikke i Oslo da 28-årige Benedicte Iversen forsvant sporløst andre påskedag, men hun synes det er ubehagelig å tenke på at noe kriminelt kan ha skjedd med en kvinne i nærområdet.

- Jeg er blitt litt engstelig, og det tror jeg egentlig alle blir når noe skjer i nabolaget. Jeg får inderlig håpe at politiet finner ut hva som har hendt henne, sier Ap-politikeren til Dagbladet.

Hun bor i boligblokka rett ved siden av blokka der leiligheten til Benedicte Maxwell Iversen er, i Grønnegata på Majorstua i Oslo. Det gjør også KrF-politiker Jon Lilletun.

- Dette er en tragisk sak uansett, men klart det gjør et ekstra inntrykk når en slik forsvinning skjer i egen nærbutikk og eget nærområde. Selv oppfatter jeg området som fredelig og har aldri opplevd noe skummelt, sier Lilletun, som sier han føler med familien til 28-åringen.

Ap's Gunhild Øyangen synes også det er rart å tenke på at den unge kvinnen som er forsvunnet, er en av naboene hennes.

- Dette kunne selvsagt skje overalt, men det føles litt merkelig å tenke på at det skjedde i nabolaget her, sier Øyangen til Dagbladet.