Utsetter generalforsamling etter pengespill-rykter

Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo (SBIO) utsetter dagens generalforsamling - etter at de har fanget opp rykter om pengespill i forbindelse med valg som skulle gjennomføres. Det melder Universitas.

Generalforsamlingen skulle blant annet velge ny ledelse og representanter til velferdstinget i Oslo og Akershus og Norsk studentorganisasjon, ifølge avisa.

- Vi kommer nå til å ta oss den tiden som trengs før ny generalforsamling vil avholdes. Ledelsen ved Handelshøyskolen BI er orientert om saken, sier leder i SBIO-styret, Thomas Skovli, til SBIOs nettside.

- Vi har tillit til at styret i studentforeningen håndterer dette på en skikkelig måte, sier kommunikasjonsdirektør Yngve Kvein ved Handelshøyskolen BI til Dagbladet.   

Rykter om gambling på sentrale verv I en e-post til Dagbladet forteller Skovli at styret har fått informasjon om at det kan være snakk om at det kan ha foregått pengespill på utfallet av sentrale verv i studentforeningen.

- Jeg har ikke konkret informasjon om hva slags pengespill det kan være snakk om, og ønsker ikke spekulere i beløp, skriver han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer