Utsetter generalforsamling etter pengespill-rykter

Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo (SBIO) utsetter dagens generalforsamling - etter at de har fanget opp rykter om pengespill i forbindelse med valg som skulle gjennomføres. Det melder Universitas.

Generalforsamlingen skulle blant annet velge ny ledelse og representanter til velferdstinget i Oslo og Akershus og Norsk studentorganisasjon, ifølge avisa.

- Vi kommer nå til å ta oss den tiden som trengs før ny generalforsamling vil avholdes. Ledelsen ved Handelshøyskolen BI er orientert om saken, sier leder i SBIO-styret, Thomas Skovli, til SBIOs nettside.

- Vi har tillit til at styret i studentforeningen håndterer dette på en skikkelig måte, sier kommunikasjonsdirektør Yngve Kvein ved Handelshøyskolen BI til Dagbladet.   

Rykter om gambling på sentrale verv I en e-post til Dagbladet forteller Skovli at styret har fått informasjon om at det kan være snakk om at det kan ha foregått pengespill på utfallet av sentrale verv i studentforeningen.

- Jeg har ikke konkret informasjon om hva slags pengespill det kan være snakk om, og ønsker ikke spekulere i beløp, skriver han.

- Nå er vårt fremste fokus å sikre at generalforsamling blir avholdt på en ryddig og demokratisk måte.