Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Utsetter pressekonferanse om Sigrid-saken

Etter likfunnet utenfor Oslo. - Vi kommer tilbake med nytt tidspunkt.

 IKKE PRESSEMØTE KLOKKA 09 ALLIKEVEL:   Politinspektør Hanne Kristin Rohde og etterforskningsledelesen i Oslo politidistrikt har utsatt en pressekonferanse klokka 09 i dag om utviklingen i Sigrid-saken. Foto: Anette Karlsen / NTB Scanpix
IKKE PRESSEMØTE KLOKKA 09 ALLIKEVEL: Politinspektør Hanne Kristin Rohde og etterforskningsledelesen i Oslo politidistrikt har utsatt en pressekonferanse klokka 09 i dag om utviklingen i Sigrid-saken. Foto: Anette Karlsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etterforskningsledelsen i Oslo politidistrikt har utsatt en pressekonferanse om Sigrid-saken som berammet til klokka 09 i dag.

Denne orienteringen til offentligheten om en eventuell utvikling i etterforskningen av forsvinnngen til Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), var berammet før helgen.

- Vi kommer tilbake med et nytt tidspunkt for presseoppdateringen så snart det det er klart. Oslo politidistrikt besvarer ingen spørsmål i saken foreløpig, skriver politiet nå i morges.

Den døde personen som ble funnet i går kveld ved 21-tiden i et skogsområde nær Skiveien på Sofiemyr i Oslos nabokommune Oppegård, blir foreløpig obdusert ved Rettsmedisinsk institutt fra i dag tidlig.

Utelukker ikke Verken alder eller kjønn på den døde personen er ennå fastslått, men politifolk på funnstedet ville i natt ikke utelukke at likfunnet kan ha sammenheng med Sigrid-saken.

Det er 20 minutter minutter med bil fra der Sigrids mobil og sko ble funnet nær hjemmet på Østensjø i Oslo til der likfunnet ble gjort.

Ikke savnet-meldinger Politiet i Follo opplyste i natt at det ikke er meldt om savnede personer i tilknytning til den døde personen ble funnet, delvis tildekket.

Sist søndag var det fire uker siden Sigrid Giskegjerde Schjetne forsvant etter at hun gikk fra en venninne ved midnatt natt til søndag 5. august hjem til foreldrenes hus, et par kilometers tur unna.

 TUROMRÅDE:  Politi med sperringer i grålysningen i dag rundt stedet der en død person ble funnet ved 21-tiden i går kveld - i et turområde, bare et par hundre meter fra den døgnåpne Shell-stasjonen på Skiveien. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/ DAGBLADET.
TUROMRÅDE: Politi med sperringer i grålysningen i dag rundt stedet der en død person ble funnet ved 21-tiden i går kveld - i et turområde, bare et par hundre meter fra den døgnåpne Shell-stasjonen på Skiveien. FOTO: ØISTEIN NORUM MONSEN/ DAGBLADET. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media