Statsadvokaten utsetter avgjørelsen om en eventuell tiltale mot tidligere ordfører i Bergen, Trude Drevland (H). Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
Statsadvokaten utsetter avgjørelsen om en eventuell tiltale mot tidligere ordfører i Bergen, Trude Drevland (H). Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

Trude Drevland:

Utsetter tiltaleavgjørelsen mot den tidligere Bergen-ordføreren

Håper å ha avgjørelsen ferdig før jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsadvokaten i Hordaland utsetter avgjørelsen om en eventuell tiltale mot Høyres tidligere ordfører i Bergen, Trude Drevland.

Statsadvokat Ellen Cathrine Greve har tidligere varslet en avgjørelse i månedsskiftet september/oktober, men VG melder tirsdag at avgjørelsen blir utsatt.

- Hun håper at den blir ferdig før jul. Årsaken er at det ikke bare er denne saken hun jobber med, opplyser kontoret til Statsadvokaten i Hordaland, til avisen.

Saken har nå ligget til behandling hos statsadvokaten i snart fire måneder.

Tidligere ordfører Trude Drevland (H), havnedirektør Inge Tangerås og reder Torstein Hagen i Viking Cruises ble i september i fjor siktet for grov korrupsjon etter at Drevland og Tangerås ble fløyet for rederens regning til Italia for å delta i sjøsettingen av et nytt cruiseskip. Ingen av de siktede erkjenner noen form for skyld i saken.

(NTB)