Utvidede hundesøk etter Sigrid (16) i dag

Seks hunder og hundeførere fra Norsk Redningshund Organisasjon søker etter Sigrid utover dagen. Neste uke trappes søkene ned.

SØKER MED HUND ETTER SIGRID: Foran til høyre er leder for Norsk Redningshund Organisasjon, Bjarne Isachsen og hundefører Christina Skorge med hunden Mille (4,5 år). Bak fra venstre: Gunnar Nystul med hunden Zac (2,5) år, Helge Solberg med hunden Alfred (3 år) og Lisa Normann med hunden Alfred (1,9 år). I dag foretar de nye søk etter Sigrid Giskegjerde Schjetne med base på Nordre Skøyen Hovedgård ved Østensjø.  Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SØKER MED HUND ETTER SIGRID: Foran til høyre er leder for Norsk Redningshund Organisasjon, Bjarne Isachsen og hundefører Christina Skorge med hunden Mille (4,5 år). Bak fra venstre: Gunnar Nystul med hunden Zac (2,5) år, Helge Solberg med hunden Alfred (3 år) og Lisa Normann med hunden Alfred (1,9 år). I dag foretar de nye søk etter Sigrid Giskegjerde Schjetne med base på Nordre Skøyen Hovedgård ved Østensjø. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble det klart at det er utlovet en million kroner i dusør i Sigrid-saken. Til Dagbladet sier Gjermund Eide, talsmann for familien til 16-åringen, at donoren ønsker å være anonym, og at de pårørende selv ikke vet hvem han eller hun er. Det er bistandsadvokat Harald Stabell, som har hatt kontakt med et ukjent antall givere.

- De tenker ikke så mye på det. Alt de tenker på er å finne Sigrid. Nå som politiet sier det er greit, og man har fått en slik mulighet, vil vi prøve. Ingenting skal være uprøvd, sier han.

Hundesøk I dag formiddag ble det foretatt utvidede hundesøk i området ikke langt fra Sigrids hjem på Østensjø.

Eide forteller at de frivillige letemannskapene i hovedsak konsentrerer seg om to kriterier i søkene de foretar.

- Vi søker i områder hvor man kan ha tilgang på bil, og på avsidesliggende steder, sier han.

Seks hunder og hundeførere fra Norsk Redningshund Organisasjon søker utover dagen i dag med hovedbase på Nordre Skøyen hovedgård, som er omkring en 15 minutters spasertur fra Sigrids hjem.

Utvidet søk Dette er ikke første gang hundesøk er benyttet i letingen etter Sigrid, ifølge Eide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer